Előző
Következő

OnLine
00:28:37
00:34:11
00:35:56
[C]ool[T]eam [A]nime TOP v2.0 Anime Zone Topsite
Hozzászólások
Ki van itt? 1 vendég
 Téma nyomtatása
Lejátszási problémák(iPhone)
csongitheman
Hello mindenki,nem igazán tudom, hogy tényleg jó helyen van-e a téma, és hogy lehet-e erre igazán megoldást találni,de a lényeg az lenne, hogy amikor telefonról akarok animét nézni, van amikor engedélyezi,és lejátsza az adott videót, és van, amikor még csak a lejátszás opcióját ( gomb ) sem adja ki a videónál. Ha valaki tud erre megoldást, azt megköszönném, nem tudom, hogy ez csak nekem van-e így és másnak jó telefonról, de nem tudok mindig gépnél lenni és elég limitált azoknak az animéknek a mennyisége, amit enged telefonról nézni. Lehet, hogy az indavideo-val lenne a probléma? Ha esetleg tudtok valamilyen megoldást, akkor szívesen várom a javaslatokat! Smile Köszönöm.
(készülék: iPhone 4S)
miniprofile.xfire.com/bg/sf/type/0/uhksev.png

steamsignature.com/profile/hungarian/76561198041614138.png
 
www.ask.fm/csongiaztcsoo
kiravagyok
szia nekem sem engedélyezi telóról és ua a problémám mint nked. Sajnos nem gépről vagyok fent mert a ,,gépem a telóm" és nincs szükségem számitogépre. Vajon hogy lehetne megoldani hogy mobilról is nézhessem a kedven animémet??
 
ulqviolra
Elméletileg a 2014 ben vagy utána gyártott készülékek már kopatibilisek a video megsztókhoz. De ha így se akar működni akkor meg kell próbálni letölteni,és a telefonon máris nézhető.
 
Ugrás a fórumra:
Adatvédelmi nyilatkozat | Jogi nyilatkozat | Felhasználási feltételek Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.