Előző
Következő

OnLine
OnLine
00:05:37
00:18:48
00:31:17
[C]ool[T]eam [A]nime TOP v2.0 Anime Zone Topsite
Cosplayer Expo - Öltözz be újra
A Cosplayer Expo egy hagyományteremtő rendezvénysorozat. Cosplayerek, anime és japán kultúra kedvelők álmodták meg, majd a HoldfényTeam és az AMGC (Alex Menrich Gaming Community) összefogásával megalakulhatott a COSPLAYER.hu Team. A csapat mindent megtesz azért, hogy egyedi, nemzetközi, igényes internetes oldalakat és rendezvényeket hozzon létre.

A Cosplayer Expo célja és lényege a magyar anime, manga, japán kultúra, cosplay és kosztüm fanatikusokat összekapcsolja más országok rajongóival, hogy Magyarország is elismert legyen a cosplay-őrület világában. Célja, hogy a látogatók minél színesebb, igényesebb és változatosabb programokkal találkozhassanak. Lényege a jókedv, a kapcsolatok építése, az élmények és tapasztalatok bővítése.

Első rendezvényünk a Millenáris „Teátrum” épületében került megrendezése tavaly Augusztusban. Második rendezvényünk Szeptember 21-én lesz megtartva ugyanezen a helyszínen. Kissé nosztalgikus lehet azoknak, akik már veteránok a conok történetében, hiszen a MAT itt tartotta első igazán nagy rendezvényét. Szeretnénk ehhez az érzéshez hűek maradni, valamint mindent megtenni azért, hogy egy modern és nemzetközi találkozót varázsoljunk a látogatóknak.

Számunkra fontos a vendégek véleménye, ezért szeretnénk folyamatos kapcsolatban lenni az érdeklődőkkel, résztvevőkkel. Mi nemcsak egy rendezvény, hanem egy csapat vagyunk. Minél több év közbeni játékkal, programmal, eseménnyel szeretnénk kapcsolatot teremteni veletek. Ezeken kívül várjuk bárminemű észrevételeiteket, ötleteiteket, tanácsaitokat a http://www.facebook.com/CosplayerCommunity oldalon. Hiszen ez egy közösség, legyél Te is tagja a Cosplayer Community-nek!

Programjaink a teljesség igénye nélkül:
Cosplayer Verseny, Cosplay Charity Gála és Bál, Hivatalos devinatART meet és kiállítás, Művészköz – Artist Alley, DDR, Karaoke, Süthető Gyurma Verseny, Fotópályázat, Cosplayer Workshoppok, Euro Cosplay, Cosplay Gen – Európa legigényesebb cosplayer magazinja, kártyajátékok, kosztümös divatbemutatók, japán kultutális játékok és programok, csapat és egyéni játékok…


Cosplayer Expo: Szeptember 21, 2013

Millenáris Teátrum

Öltözz be újra!
Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm 3 (PC)
Sziasztok.

A Naruto Ultimate Ninja Storm 3 végre tiszteletét teszi PC-n is. A hatalmas eladásokat produkáló és méltán népszerű játék idén télen kerül kiadásra amit a Steam-en keresztül lehet majd megvásárolni. A PC-s kiadás tartalmazni fogja az eddig konzolra megjelent összes DLC-t is valamint ugyanekkor debütál Kabuto Sage form-os karaktere is valamint történetszála. Egy kis videó előzetest is kaptok hozzá.

Ezzel kívánunk kellemes estét.

A One Piece: Romance Dawn játék készül Nintendo 3DS-re!
One Piece fanok figyelem! A címben említett játék eredetileg Japánban jelent meg, 2012 decemberében PSP-n, most pedig készülőben van Nintendo 3DS-re. A Shonen Jump hírei szerint a Namco Banda kiadó Augusztus 8.-án jeleníti meg a A One Piece: Romance Dawn játékot Nintendo 3DS-re. Addig is türelemmel legyetek és nézzétek a sorozatot! Egy kis ízelítő videó formájában itt érhető el.
Felhasználók
Online vendégek: 2

Online tagok: 2
lengyel72, kicsimago

Regisztráltak: 7,991
Legújabb tag: Dave002
Csatlakozz te is
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Videó Beküldés

Navigáció
Főmenű
Főoldal
Támogatás
Linkek beküldése
Kép beküldése
Multimédia
Rádió
Toplista
Ismertetők
Anime
Manga
Csevegő
Mondo Magazin

Adatvédelmi nyilatkozat | Jogi nyilatkozat | Felhasználási feltételek Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.