Előző
Következő

OnLine
OffLine
00:03:14
00:12:09
00:19:42
[C]ool[T]eam [A]nime TOP v2.0 Anime Zone Topsite
Jogi nyilatkozat
Jogi nyilatkozat


A szolgáltatásaink részét képező nyilvános kommunikációs csatornákat (például fórumokat) minden felhasználónk saját felelősségére veszi igénybe. Az Anime Zone-nak joga van azokból törölni, amennyiben az oldal elveivel összeegyeztethetetlen tartalommal bírnak. Minden felhasználó maga felel a hozzászólásai tartalmáért!

Amennyiben olyan tartalmat talál oldalunkon, mely jogi érdekeket sért, akkor azt a Kapcsolat menüpont alatt jelezheti felénk. A tulajdonjog tisztázása után, az észrevételeknek megfelelően töröljük a szóban forgó tartalmat weboldalunkról.

Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért, vagy az abból fakadó egyes kérdések tekintetében az Anime Zone kijelenti, hogy sem erkölcsi, sem anyagi felelősséget nem vállal. Az interneten keresztül küldött üzenetek biztonsága nem garantálható, mivel sérülhetnek, elveszhetnek. Az üzemeltető ily módon nem felelős az oldalon küldött üzenetek sorsáért.

Az oldal tartalmát képző médiafájlok semmilyen formában nem kerültek tárolásra az oldal szerverén így azok 

 licensz alatt szabadon terjeszthetők.
Felhasználók
Online vendégek: 4

Online tagok: 1
Upsz

Regisztráltak: 7,892
Legújabb tag: EesztI
Csatlakozz te is
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Videó Beküldés

Navigáció
Főmenű
Főoldal
Támogatás
Linkek beküldése
Kép beküldése
Multimédia
Rádió
Toplista
Ismertetők
Anime
Manga
Csevegő
Mondo Magazin

Adatvédelmi nyilatkozat | Jogi nyilatkozat | Felhasználási feltételek Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.